Toast van gepofte zoete aardappel met mozarella

Zo simpel kan het leven soms zijn.
We zoeken het soms te ver en eenvoudig kan toch zo lekker zijn…

Ingrediënten:

1 zoete aardappel
bakje waterkers
handje pijnboompitten
50 gr Parmezaan
1/2 tomaat
1/2 rode ui
1 bol mozzarella

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de zoete aardappel in plakjes en wrijf deze in met olijfolie.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.
Mix de waterkers, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, wat zwarte peper en 2 el olijfolie en creëer zo je eigen pesto.
Besmeer de toasten met de pesto. Leg hierop wat schijfjes tomaat, wat schijfjes mozzarella, schijfjes rode ui en werk af met nog wat extra waterkers en eventueel basilicum.

Smakelijk!

Homepage

Mobiele versie afsluiten