FoodVegetarisch

Pasta pesto met champignons

De Italiaanse keuken… het zal altijd een liefde blijven.
Ik weet niet waarom maar de Italiaanse keuken zal me toch altijd blijven bekoren.
Zo lekker, zo simpel, zo snel klaar, zo genieten…

Niets boven een lekkere zelfgemaakte pasta pesto.
Hieronder toon ik jullie hoe je dit makkelijk en gezond zelf kan klaarmaken.
Smakelijk!

 

Ingrediƫnten:

  • 200 gram spaghetti
  • 1/2 avocado
  • 10-tal champignons
  • teentje knoflook
  • handje cashewnoten
  • 10-tal blaadjes basilicum
  • parmezaan

 

Bereiding:

Kook de spaghetti beetgaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
Bak de champignons in de pan.
Maak de pesto: doe de avocado, de knoflook, de cashewnoten en de basilicum in een blender, samen met wat zout.
Voeg een beetje water toe en mix alles nog eens goed door elkaar.

Meng de pesto onder de spaghettislierten.

Dresseer met de champignons en wat geraspte kaas en dien op.

 

 

Homepage

 

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk ook
Close
Back to top button