Een omelet kan ik wel smaken!
Heel makkelijk, snel klaar en nog lekker ook.
Ingrediƫnten:
- 120 g zalmforellen, in stukjes
- 3/4de courgette, geraspt
- 6 eieren
- 2 el bieslook, fijngesnipperd
- 1 kl gedroogde dille
- 1 kl gedroogde tijm
- 50 gr geraspte kaas
Bereiding:
Klop de eieren los in een kom met 3 eetlepels water. Meng er de courgetterasp en geraspte kaas onder en kruid met dille, tijm, peper en zout.
Bak de helft van de zalmforel gaar in een pan met een antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout. Schenk hierover de helft van het eimengsel en laat 5 minuten bakken tot het ei gestold is. Leg op een bord. Herhaal dit nog een keer voor de 2de omelet.
Garneer de omelet met de bieslook en serveer.
Smakelijk!