Mexicaans gevulde avocado’s
Als derde en laatste recept werd gestemd op de ‘mexicaans gevulde avocado’s’.
Met zo’n recept kom ik altijd in een exotische sfeer! Laat die zomer maar komen!!!
Je weet het al, bij mij alleen maar simpele, makkelijke en gezonde recepten dus ook dit recept staat binnen het half uur op tafel.
Ingrediënten:
- 2 avocado’s (niet te rijp)
- 4 eetlepels mais uit blik
- 1 tomaat en een takje tros-kerstomaatjes
- 4 eetlepels taco saus
- chili-explosion (volgens eigen smaak)
- hand verse koriander
- hand geraspte kaas
Bereiding:
Snijd met een scherp mes de avocado’s met schil doormidden om de pit en draai ze dan los van elkaar en verwijder de pit.
Leg de avocado’s in een ovenschaal met de open kant naar boven.
Snijd de tomaten in kleine blokjes.
Schep de mais, tacosaus, chiliexplosion, wat peper en zout door de tomatenblokjes.
Hak de koriander fijn en schep deze er ook door.
Verdeel het mengsel over de avocado’s en bestrooi met kaas.
Zet ze 10 minuten onder de grill (in een voorverwarmde oven) tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk !