Bloemkoolpuree met garnalen

Duidelijk toch waarom ik van dit recept hou? Allemaal lekkere ingrediënten die heerlijk samen passen en weeral een recept dat zo snel klaar is, lekker en gezond.

Ingrediënten:

Bereiding:

Snijd de bloemkool in roosjes.
Schil de aardappelen en snijd in stukjes.
Halveer de kerstomaatjes. Rasp de Parmezaanse kaas.
Kook de bloemkool- en aardappelstukjes gaar en mix met een scheut olijfolie, een scheut melk en het meeste van de Parmezaanse kaas (hou nog een beetje voor de afwerking). Kruid met nootmuskaat, peper en fleur de sel.
Kook ondertussen de eitjes zacht in gezouten water gedurende 5 minuten.
Serveer de puree met een zacht gekookt eitje, de garnalen, de kerstomaatjes en werk af met verse peterselie en nog wat Parmezaanse kaas.

Smakelijk!

Homepage

Mobiele versie afsluiten