FoodLunchVegetarisch
Komkommersalsa met feta
Een frisse en verrassende salade, omdat het niet altijd hetzelfde moet zijn.
En zoals gewoonlijk… gezond, lekker en supersnel klaar, maar toch net anders dan een gewone salade.
Ingrediƫnten:
- 200 gram feta
- 2 tomaten
- 2 lente-uitjes
- handje salade
- 15 cm komkommer
- 8 muntblaadjes
- 3 eetlepels griekse yoghurt natuur
Bereiding:
Was de komkommer. Snijd hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd in grote stukken.
Versnipper de muntblaadjes.
Doe dit samen in een mixer, voeg de yoghurt toe en mix.
Je hoeft niet helemaal plat te mixen, er mag gerust nog wat structuur in zitten.
Kruid met zwarte peper, fleur de sel en voeg een scheutje olijfolie toe.
Snijd de tomaten, fetablokjes en lente-ui.
Leg een handvol salade op een bord, leg daarop de komkommersalsa.
Strooi er de feta, tomaat en lente-uitjes over.
Smakelijk!