FoodLunchVegetarisch

Crackers met erwtenbeleg

Ideaal om op voorhand klaar te maken en mee te nemen als lunch.
Aangevuld met een tas soep kon ik hier twee middagen van smullen. Lekker makkelijk !

Ik vind het niet altijd makkelijk om voor elke middag iets mee te nemen naar het werk, met dit recept ben ik er al een paar dagen vanaf. Het is ook heel snel klaar, dus een minimum aan tijdverlies en dat is tegenwoordig goud waard !

 

Ingrediënten voor 2 lunches (of voor 2 personen):

  • 150 gram doperwten uit diepvries
  • 1 volle el ricotta
  • 1 el olijfolie
  • 10 bladjes verse munt
  • 2 el pistachenoten
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 1 el limoensap
  • zwarte peper
  • fleur de sel
  • volkoren roggecrackers
  • 3 radijzen

 

Bereiding:

Kook de erwtjes gaar.
Mix de ricotta met de erwtjes, olijfolie, verse munt, pistachenoten, Parmezaanse kaas en het limoensap in een blender. Roer even om, kruid goed af met zwarte peper en zout en mix opnieuw.
Neem het beleg mee in een potje en beleg de toastjes à la minute.
Werk af met radijsjes, wat verse munt en enkele pistachenoten.

 

 

Dit is een recept van Sandra Bekkari, waarvoor dank !

 

Homepage

 

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk ook
Close
Back to top button