Ik word deze week uitgedaagd door Libelle Lekker met volgende opdracht:
“maak een gezond warm hoofdgerecht dat binnen de 20 minuten op tafel staat”
Er zijn zoveel opties!
Heel veel van de recepten die ik post duren helemaal niet zo lang om te maken.
Keuze zat dus… en ik koos voor dit recept.
Vanaf vrijdag kan er gestemd worden op mijn recept via de website van Libelle Lekker.
Elke week in juni dagen ze enkele foodbloggers uit om iets klaar te maken.
Wij kunnen er een leuke prijs mee winnen.
Dus mag ik AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB AUB vragen om op mij te stemmen?
Spread the word… van harte dank!
Ingrediënten:
- koriander
- bieslook
- 1 teentje knoflook
- 1 tl ras el hanout (kruidenmengeling)
- 2 tomaten
- 1 courgette
- 100 gram mengeling van paddenstoelen
- 300 gram grietfilet
Indien geen grietfilet te vinden, dan kan je dit makkelijk vervangen door schelvis of een andere witte vis.
Bereiding:
Hak de koriander, bieslook en knoflook fijn.
Meng de kruiden met 4 eetlepels olijfolie, de knoflook en de ras-el-hanout.
Snijd de tomaatjes en de courgette in kleine blokjes.
Stoof de champignons aan in olijfolie.
Doe er de tomaat en courgette bij.
Overgiet met het kruidenmengsel.
Verhit een pan met olijfolie. Kruid de grietfilet met peper en zeezout en bak hem gedurende enkele minuten.
Werk af met wat verse koriander.
Je ziet simpel… gegarandeerd klaar binnen de 20 minuten!